Den førende tre-bold Borussia Dortmund udlignes

Den tyske runde af den tyske fodboldliga startede den 6. Hjemme blev Borussia Dortmund dramatisk udlignet med tre mål foran, og 1899 Hoffenheim scorede tre mål om 12 minutter for at udligne. Mange forældre forbereder deres egne billige fodboldtrøjertil deres børns nytår.

Efter starten af spillet førte Borussia Dortmunds Sancho hjemmeholdet til en 1: 0 føring. I den 42. minut angreb Borussia Dortmund igen, Götze skød let Sancho's skud og gik til Borussia Dortmund for yderligere 2: 0. I det 66. minut vendte Guerrero scoren til 3: 0, og Dortmund fans i Borussia Dortmund trøjesyntes at have set en stor sejr. I det 75. minut brød Belfodil døren til 1899 Hoffenheim for at trække en by tilbage! Otte minutter senere scorede Kaderábek et mål foran mål og rejste scoren til 2: 3. I det 87. minut scorede 1899 Hoffenheim-spilleren hovedet. Match dette spil.

I sidste ende blev Borussia Dortmund dramatisk bundet af besøgende holdet med et mål på tre mål og scorede et point.