Manchester City vyhrává na druhém místě

Premier League's sidste 2018 liga spil er allerede lukket, og Liverpool har stadig en forkant. Som den forsvarende mester Manchester City slog Southampton FC 3: 1 væk og sluttede nedgangen. Fanerne iført billige fodboldtrøjerer glade for dem. Manchester City vender tilbage til andenpladsen.

I flere på hinanden følgende nederlag er det ikke let for Manchester City at vinde på vejen. I åbningen 10 minutter tog de føringen med Silvas mål, men Southampton FC udlignede scoringen af Højbjerg i 37. minut. I det 45. minut blokerede Plaus of Southampton FC det sterlingskud i sit eget mål. I første halvdel af standsningstiden brød Agüero's hoved i Manchester City fodboldtrøjeog Manchester City vandt med 3: 1.

Manchester City, som faldt fra toppen af listen til den tredje, vendte tilbage til andenpladsen med denne sejr. Manchester City genvandt sig selv og blev hjemme hos Liverpool. Konfronteret på Etihad Stadium for første top matchup i 2019. Jeg tror, at der vil være mange fans, der vil være meget opmærksomme på denne begivenhed.