Manchester United lider dobbeltspil

I 28. runde af Premier League slog Brighton Manchester United 1-0 på hjemmebane. I stoppetiden lavede Luke Shaw en håndboldfejl, og den argentinske midtbanespiller McAllister, iført en Brighton billige fodboldtrøjer, scorede et straffespark på 98 minutter og 16 sekunder. For første gang i Manchester United-holdets historie mødte de et dobbeltspil af Seagulls.
I dette spil missede spillere på begge sider en masse muligheder. Den japanske landsholdsspiller Kaoru Sansaki spildte en enhåndsmulighed, og Rashford og Martial, som var iført Manchester United fodboldtrøje, missede også gode muligheder. Brightons offensiv var meget hård med 22 skud. Manchester United-målmand De Gea spillede godt og lavede mange redninger i verdensklasse. Ingen af siderne scorede mod den andens mål i 90 minutter. Det var først i den sidste pausetid, at Brightons hovedstød ramte Luke Shaws løftede arm, og Brighton vandt et straffespark. I det 98. minut modstod McAllister presset og scorede et straffespark for at vinde sejren.
Det første møde mellem de to hold i denne sæson, Brightons træner er stadig Graham Potter, Brighton slog Manchester United 2-1 på udebane. I FA Cup-semifinalen eliminerede Manchester United Brighton på straffespark og nåede finalen. Efter denne kamp blev Brighton det eneste hold, der dobbeltdræbte de røde djævle hjemme og ude i ligaen i denne sæson. I Premier League-stillingen ligger Manchester United stadig på fjerdepladsen med 63 point, 4 point foran Liverpool med en kamp mindre, og Brighton steg til sjette med 55 point. Kampen om de fire bedste i Premier League fortsætter.