Nunez sletter Liverpool-relateret indhold fra sociale medier

For nylig slettede Liverpool-angriberen Nunez alt indhold relateret til Liverpool på sociale medier, hvilket vakte stor opmærksomhed og diskussion. Det er underforstået, at Nunez kun beholder et billede på sine sociale medier, da han skrev under med Liverpool. Avataren på Nunez' sociale mediekonto er dog stadig et billede af ham iført nr. 9-Liverpool fodboldtrøje.
I Liverpools 4-2 hjemmesejr over Tottenham deltog Nunez, der kom ind som indskifter i kun 15 minutter, ikke direkte i målet. Efter kampen følte nogle fans ikke glæden ved sejren. I stedet angreb de Nunez på sociale medier, som ikke havde formået at score i mange på hinanden følgende kampe. Fra den indledende tolerance af ham til den nuværende modstand, kan det at være bagud for Premier League-mesterskabet være den afgørende faktor i ændringen af fansens følelser. Hver gang Nunez går glip af en god mulighed, samler fansene en vis mængde følelser.
Indtil videre i denne sæson har Nunez, der bærer fodboldtrøje med eget navn nr. 9, spillet 52 kampe for Liverpool i alle turneringer og bidraget med 18 mål og 13 assists. Selvom han har spildt mange fremragende scoringsmuligheder i denne sæson, er der stadig ingen tvivl om hans skudevner. Faktisk har Nunez ydet sit eget bidrag i mange kampe i denne sæson. Mod Newcastle United udlignede han først og scorede derefter i pausetiden; mod Aston Villa fik han først modstanderen til at score et selvmål og leverede derefter vigtige assists; i FA Cuppen mod Chelsea og FA Cuppen mod Manchester United I pokalturneringer klarede Nunez sig godt. Folk burde nok give Nunez mere tid til at bevise sig selv og tro på, at han kan gøre det bedre.