Real Madrid 3-0 vinder AS Roma

I løbet af 2018-2019 sæsonede UEFA Champions League G G en fokus kamp. Den forsvarende mester Real Madrid tog Bernabeu's hjem til Serie A-holdet AS Roma. Det vil være fokus for opmærksomhed fra alle ændringer efter Ronaldo's hovedstyrke. Mange fans har også billige fodboldtrøjertil at fortsætte med at støtte dem.

De to hold spillede 10 gange i Champions League, Real Madrid's historie med 6 sejre, 1 draw og 3 tab. Denne gang spillede de to sider også hårdt i første halvdel. Men sidste øjeblik i første halvdel af spillet. Real Madrid tog føringen med at bryde dødløbet, Rossi foulede og fik et gult kort, dommeren fik et frispark, scorede Isco direkte, 1-0. I første halvleg førte Real Madrid midlertidigt 1-0. I det 58. minut udvidede Real Madrid scoringen, og Modric modtog til at sende en straight assist til Bare for at skubbe målet, 2-0. I anden halvdel var tiden 3 minutter. I 92. minut forseglede Real Madrid sejren, og Real Madrid Real Madrid Ronaldo fodboldtøjscorede den nye nr. 7 Mariano! 3-0. I sidste ende vandt Real Madrid tre mål hjemme.

I slutningen af ​​kampen vandt Real Madrid den første kamp. Få starten på Champions League's første kamp.