Ronaldo 2 bolden bryder tre runder bolden

I den fjerde runde af Serie A-sæsonen 2018-2019 blev der holdt en fokus kamp. Serie A kæmpe Juventus spillede Sassuolo hjemme. For Ronaldo, der netop kom til Juventus, høste de tre runder Serie A ikke det første mål for sin egen Juventus. Er blevet dybt spørgsmålstegn ved alle samfundslag. Mange fans med billige fodboldtrøjerudtrykte bekymring.

Juventus har spillet imod Sassuolo 11 gange i historien, Juventus 9 vinder, 1 draw og 1 loss, scorede 26 mål og tabte 5 mål, i en absolut position. I første halvleg gjorde Ronaldo meget godt, men gjorde stadig ikke fremskridt. I anden halvdel af kampen vil de to sider kæmpe igen. I det 49. minut fik nr. 7-Juventus Dybala fodboldtøjdet rigtige hjørnespark, Ronaldo lavede et mål foran mål, Juventus 1-0 Sassuolo. I det 65. minut tog Ronaldo bolden og førte bolden ind i straffesparksfeltet. Hans venstre fod scorede en lav vinkel, og Ronaldo scorede to gange for at bryde bolden. Ronaldo 2-0 Sassuolo. I det 90. minut scorede Babacar en header og Sassuolo trak tilbage en by, 1-2 Juventus.

Ronaldo scorede sit første mål på vegne af Juventus i Serie A og scorede to gange. I sidste ende besejrede Juventus2 Sassuolo af en og vandt fire lige spil.