Inter Milan slog Milan for at vinde den 20. Serie A-titel i holdets historie

Efter Bayer Leverkusen vandt Bundesliga-mesterskabet fem runder før tidsplanen, var endnu en topliga-mester annonceret på forhånd igen. I den netop overståede 33. runde af Serie A blev det længe ventede Milan Derby afviklet igen. I sidste ende besejrede Inter Milan AC Milan 2-1 i en udekamp, tog en 17-points føring og vandt det 20. Serie A-mesterskab i holdets historie fem runder før tidsplanen.
Dette Milano-derby fortsætter fortidens varme drama. 3 røde kort og 5 gule kort er nok til at vise den varme scene i Milano-derbyet. Selvom spillerne i AC Milan fodboldtrøje skabte 4 fremragende muligheder, missede de 3 af dem og tabte til sidst til Inter Milan igen. Der er ingen tvivl om, at Inter Milans samlede styrke er den bedste i Serie A i denne sæson, kombineret med den fornuftige taktik formuleret af Inzaghi for holdet. At besejre Milan for at vinde Serie A-titlen så ud til at være forventet.
Inter Milan vandt ikke kun Serie A-mesterskabet før tidsplanen, men opnåede også 6 sejre i træk i alle turneringer mod deres byrival AC Milan. Denne sejr er af ekstraordinær betydning for Inter Milan. At vinde det 20. ligamesterskab betyder, at de kan brodere en anden stjerne på deres Inter fodboldtrøje. Det er underforstået, at det også er første gang i Serie A's historie, at mesterskabet afgøres i en derbykamp i samme by. Inzaghi Jr. har ført Inter Milan til to italienske pokaler og tre italienske supercupper i sine tre sæsoner som træner. Dette er hans første Serie A-mesterskab og det første Serie A-mesterskab i hans trænerkarriere. Tillykke til Inzaghi! Tillykke til Inter Milan!