Arsenal Danny Welbeck slutter scoring tørke

I denne kamp vandt Arsenal den perfekte kamp mod Southampton 3-2 og vandt tre på hinanden følgende sejre. Tag dit barn i billige fodboldtrøjerfor at se deres spil.

I dette spil kunne Arsenal vinde. Danny Welbeck var den største helt. Den fremadrettede, som næppe kunne roses af fansen, viste sig at være bag Arsenal 0-1, og Danny Welbeck gik forbi bolden for at hjælpe Aubameyang med at score målet og afstemte scoren. Danny Welbeck skød derefter et langskudsmål i 38 minutter for at hjælpe Arsenal 2-1 med at nå målet. I det 73. minut brækkede Charlie Austin målet og hjalp Southampton til at udligne. At se kampen endte 2-2, Danny Welbeck iført No. 23Arsenal fodboldtøjtrådte frem i det 81. minut og ledes til mål.

Danny Welbeck brød mål og endte med at score en 211-dages måltørke i Premier League. Vi ser frem til den næste Danny Welbeck scoret to gange for at bringe flere spændende spil til fansne.