Marseille slår Dijon FCO 3-1

I 2017-18 sæsonen, den 31. runde af den franske Ligao strejke. Fans har købtbillige fodboldtrøjertil at se dette spil. Marseille og Dijon FCO startede en hård kamp i går. Til sidst tabte Dijon FCO til Marseille 1: 3.

I det 36. minut scorede et mål! Dijon FCO 0: 1 Marseille. Marseille Morgan Sanson blev derefter vist et gult kort for en uregelmæssig fejl. I det 73. minut scorede et mål! Dijon FCO 1: 1 Marseille. Efter Dijon FCO 1: 1 bundet Marseille gav Dijon FCO ikke en chance, i de sidste 95 minutter af kampen bragte No. 10-Olympique de Marseille trøjeDimitri Payet blev overtrådt i straffesparken og Marseille fik straffespark. Han scorede et mål! Dijon FCO 1: 3 Marseille. Lisa Marseille; Dijon FCO 31 runder sluttede, og Marseille besejrede Dijon FCO 3: 1.

Marseille er i øjeblikket rangeret tredje på Ligues rangeringer. Marseille, som er det første europæiske mesterskab, må ikke undervurderes.