Med 0-3 hjemme er Liverpool på randen af eliminering

Efter den første kamp i Champions Leagues kvartfinaler fortsætter den første kamp i Europa Leagues kvartfinaler. Leverkusen slog West Ham 2-0, og udlignede Juventus' rekord på 42 ubesejrede kampe i alle turneringer. Roma besejrede AC Milan 1-0 på udebane. Benfica besejrede Marseille 2-1. Det mest overraskende var, at Liverpool, favoritten til at vinde mesterskabet, mødte Atalanta, nr. 6 i Serie A, på Anfield. Som et resultat led de et 0-3-nederlag på hjemmebane og var på randen af eliminering.
I de seneste dage har Liverpool gradvist vist tegn på tilbagegang, mens de kæmper på flere arenaer. I kampen havde Atlanta, der spillede på udebane, den dominerende fordel. I det 38. minut af kampen brød Scamacca iført en Atalanta fodboldtrøje dødvandet på banen, og Liverpool kom bagud med 0-1. I anden halvleg erstattede Klopp Salah Szoboszlai, Robertson, Dias, Jota og andre hovedspillere i håb om at redde situationen. Men det ændrede ikke på situationen på banen. Atlantas forsvar forblev stabilt, og kontraangrebet var meget skarpt. Scamacca scorede to gange i det 60. minut. I de efterfølgende kampe angreb Liverpool febrilsk i håbet om at score, men skæbnen favoriserede dem ikke. Pasalic scorede endnu et mål i slutningen af kampen for at fortsætte med at udvide scoren. Liverpools 34. ubesejrede hjemmebane i træk sluttede.
I den seneste uge trak spillere i Liverpool fodboldtrøje først uafgjort med Manchester United i Premier League, hvilket fik holdet til at miste sin førsteplads i Premier League. I Europa League led de et 0-3-nederlag på hjemmebane og var på randen af eliminering. Men kan Liverpool, som altid har været gode til at iscenesætte comebacks, rejse sig fra modgang og fortsætte med at skabe mirakler på den italienske bane?